Rockstjerne raser over blodige konflikter

Det er en hård kendsgerning, men ikke desto mindre en kendsgerning. Blodige kampe rundt omkring i verden koster dagligt mange mennesker livet.

Og det er noget, der kan få Pearl Jam-forsangeren Eddie Vedder til at blive vred. Under en London-koncert den 11. juli brugte Vedder en hel del taletid på at fortælle publikum, hvad han mener om alverdens krigshandlinger.

- Jeg sværger, at der seriøst er nogle tosser rundt i verden, der bare leder efter en grund til at slå andre ihjel! De leder efter en grund til at vandre over grænser for at tage land, der ikke tilhører dem. De skulle skride ad helvede til og passe dem selv, sagde den 49-årige sanger altså på scenen i London ifølge WENN.com.

Rockstjernen peger desuden på, at ingen normale mennesker har lyst til at gå i krig, og derfor bør de blodige konflikter stoppe.

- Alle vil gerne have det samme, og vi er alle ens. Så hvorfor går folk i krig mod hinanden? Det er simpelthen nødt til at stoppe nu, siger Vedder.

Selv om det ikke er bekræftet af rockmusikeren selv, er det meget muligt, at hans antikrigs-kommentarer kommer i kølvandet på den blodige konflikt, der lige nu udspiller sig mellem Israel og Palæstina.

Newspaq

 

Dagens Gossip