Rockstjerner kørte galt i tourbus - flere koncerter aflyst

En trafikulykke i bandet Kings of Leons tourbus kunne have trukket stikket for altid for hitmagerne bag "Sex on Fire."

Bandets trommeslager Nathan Followill er nemlig blevet indlagt med brækkede ribben, efter at bandets tourbus lørdag aften var involveret i en trafikulykke efter en koncert i Boston i staten Massachusetts, USA.

Bandet var på vej hen til deres hotel efter koncerten, da en fodgænger pludselig sprang ud foran bussen. Det fik chaufføren til at lave en hård opbremsning for at undvige fodgængeren. Under opbremsningen blev bandmedlemmerne rystet rundt i bussen, og i tumulten brækkede Nathan Followills altså flere ribben.

I en erklæring, som bandet har offentliggjort på deres Facebook-side, skriver de følgende om trommeslageren tilstand:

"Nathan bliver behandlet for brækkede ribben, men klarer sig fint."

Bandet, der består af de tre brødre Caleb, Jared og Nathan Followill og deres fætter Matthew Followill, har efter ulykken måtte aflyse nogle koncerter, men regner snart med at være tilbage på scenen. Selv har Nathan Followill takket for al støtten på sin Twitter-profil og forsikrer, at ulykken ikke har slået ham ud:

"Tusind tak for alle ønskerne om god bedring. Jeg er lidt forslået, men jeg kommer snart tilbage - bedre end nogensinde."

Heldigvis slap Kings of Leon nådigt fra ulykken, for tourbus-ulykker kan være dødbringende. I 1987 mistede Metallicas chauffør herredømmet over tourbussen, som endte med at skride ud og rulle rundt. Bandets bassist Cliff Burton blev mast under bussen og dræbt på stedet. Danske Lars Ulrich, der er trommeslager i bandet, og de resterende medlemmer slap med skrammer.

Newspaq

 

Dagens Gossip