Rockstjernes eks-kone sælger ud af minderne

Nogle gange skal der ryddes op i gemmerne og nu benytter sangeren Axl Roses eks-kone lejligheden til at tjene lidt ekstra gysser.

Hun sætter nemlig alt fra barndomsbilleder af Guns'n'Roses-forsangeren over kærlighedsbreve til sangerens gamle tøj på auktion. Det skriver musikmagasinet Rolling Stone.

Fans af den afdankede rocker kan blandt andet få fingrene i den flannel-skjorte, som Axl Rose bar i videoen til sangen "Welcome to the Jungle", flere håndskrevne sangtekster og parrets vielsespapirer, som sælges sammen med videooptagelser fra brylluppet.

Axl Rose og eks-konen Erin Everly var for en kort bemærkning mand og kone i starten af 1990'erne - et ægteskab, som efter et par måneder endte med at blive annulleret i januar 1991.

Nu sælger Everly, som inspirerede hittet "Sweet Child O' Mine" eks-mandens ejendele som en del af auktionen "Icons and Idols 2013: Rock'n'roll", som løber af stablen i Beverly Hills i Californien den 6.-7. december.

Salget af kærlighedsbrevene forventes at indbringe Everly mellem 3000 og 4000 kroner, mens videoen af parrets bryllupsdag og vielsesattest kan give helt op til 17.000 kroner.

Newspaq

 

Dagens Gossip