Rodriguez vinder årets World Tour

08/10/2013 11:10

BNB

Nyheder
Den ære tilfalder med sikkerhed Joaquim Rodriguez, der med sin sejr i søndagens Lombardiet Rundt sikrede sig et tilpas stort forspring til, at han ikke kan hentes i den samlede stilling med kun Tour of Beijing tilbage i World Tour-kalenderen.Rodriguez er med sine 607 point nu 20 point foran Froome og 67 point foran Alejandro Valverde, og de to sidstnævnte har meldt fra til Tour of Beijing, der starter fredag.Afbuddet fra Froome blev endeligt mandag morgen, da han på sin Twitter-profil skrev:- Ikke den måde jeg ønskede at slutte sæsonen på, men min krop havde andre idéer!Han kan dog trøste sig en lille smule med, at hans sejre i årets løb har bidraget til, at Team Sky vinder holdkonkurrencen. Her ender Team Saxo-Tinkoff som femtebedste mandskab, mens bedst placerede Riis-rytter på den individuelle rangliste er Roman Kreuziger på en 10.-plads.Bedste dansker er Jakob Fuglsang på en 29.-plads.

Mest læste i dag

Den ære tilfalder med sikkerhed Joaquim Rodriguez, der med sin sejr i søndagens Lombardiet Rundt sikrede sig et tilpas stort forspring til, at han ikke kan hentes i den samlede stilling med kun Tour of Beijing tilbage i World Tour-kalenderen.

Rodriguez er med sine 607 point nu 20 point foran Froome og 67 point foran Alejandro Valverde, og de to sidstnævnte har meldt fra til Tour of Beijing, der starter fredag.

Afbuddet fra Froome blev endeligt mandag morgen, da han på sin Twitter-profil skrev:

- Ikke den måde jeg ønskede at slutte sæsonen på, men min krop havde andre idéer!

Han kan dog trøste sig en lille smule med, at hans sejre i årets løb har bidraget til, at Team Sky vinder holdkonkurrencen. Her ender Team Saxo-Tinkoff som femtebedste mandskab, mens bedst placerede Riis-rytter på den individuelle rangliste er Roman Kreuziger på en 10.-plads.

Bedste dansker er Jakob Fuglsang på en 29.-plads.