Rørende billeder: Hun adopterede en pitbull med flænset pels og sart hud - sådan kom den sig

Diamond var omkring otte år, da hun kom på dyreinternatet. Hun havde flænset hud og havde fået skåret ørene af, fortæller Huffington Post.

Neely Conway fra dyreinternatet faldt med det samme for hunden.

- Jeg fik tårer i øjnene med det samme, da jeg så hende. Hun havde været igennem så meget, men var så sød ved andre hunde og mennesker,- fortæller hun.

Læs også: Muskelhunde-ejere er jaget vildt: Tør ikke gå til politiet

Hun prøvede dog først at afsætte den til en kærlig familie, men da Diamond var en otte-årig pitbull, som så uhyggelig ud og var blevet mishandlet. Men så skrev hun en post på det Reddit. Melinda McGuire så opslaget og faldt med det samme for Diamond.

- Jeg tror bare, at da jeg så beskeden om, at nogle måtte hjælpe Diamond, så måtte jeg gøre noget. Jeg mærkede det i mit hjerte, da jeg så hendes billede og nu, hvor jeg kigger på hende, kan jeg stadig mærke det, siger Melinda.

Læs også: Han ligner en almindelig pitbull, men vent til han ser sin ejer: Så får du et chok

Da hun mødte Diamond, så tog det kun en time før adoptionen var ordnet.

Der var dog en masse udfordringer med hunden. Hendes øre og lunger fra inficeret og hun var undervægtig. Da vi kom hjem, så løb hun ud i solen i haven. Kort efter kom pivende ind, og hendes hud var knaldrød og varm. Diamonds pels var blevet flænset i stykker, så hun havde store områder, hvor huden var blottet. Efter en dyrelæge havde behandlet huden, så måtte Melinda finde noget stof, som kunne dække de sarte områder.

- Jeg synes ikke, at det er specielt fedt at give dyr tøj på. Men sagen med Diamond er anderledes, da hun rent faktisk har brug for det. Hun nyder også at have det på,- siger Melinda.

Læs også: Trofast hund opsnuser sin ejer på hospitalet - flere kilometer væk

Siden da er Diamonds gaderobe udvidet til kjoler, turbaner, boaer, kapper, festtøj og mange andre ting.

Du kan se alle billederne i galleriet herunder.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip