Rørende efterlysning: Ea savner sin far - fortalte han var Kongen af Danmark

Det er Ea Krassel, der ad denne vej forsøger at finde sin far - kan vi hjælpe hende?

Se hendes rørende beskrivelse her:

Far, hvor er du?
Bor du mon stadig i Greve? Badehotellet, hvor du mødte Maria - min mor, findes endnu, dog hedder det i dag Greve Strandkro. Meget er lavet om, og der er heller ikke rigtig nogle af de gamle tilbage – Ebbe er ikke længere ejer, Jørgen er tjener i Aalborg og Curt ejer en kiosk. Men det er jo også 33 år siden nu – intet er som det var dengang.
Måske mødte I hinanden på "Stalden" - det værtshus der lå ved siden af badehotellet!?

Hvad skete der efter mor rejste – blev du boende eller drog du mon på eventyr?

Far, hvem er du?
Du var vist i lære som gartner i Greve i 1980 og hang ud på Badehotellet, hvor du mødte mor. Men derudover ved jeg ikke meget om dig. Jeg har aldrig mødt dig eller haft noget med dig at gøre – jeg ved ikke engang hvad du hedder. Jeg har gennem tiden hørt to navne – Jan og Jørgen. Mor var ikke sikker på hvem af jer, der var min far. Men hun vidste dog at I, Jan og Jørgen, var far og søn. Hun lavede altid sjov med at der faktisk var 3 mulige fædre: Jer to og så Birgitte – din søster. Men jeg har dog valgt at sortere Birgitte fra som værende far-potentiale.

Som barn havde jeg mange tanker om dig og forestillede mig alt muligt. I mange år fortalte jeg, at min far var Kongen af Danmark – hvad skulle jeg ellers fortælle folk? At jeg ikke vidste hvem du var, og at du højst sandsynligt ikke engang vidste du havde en datter? Nej, så var det andet nemmere. Konge. I virkeligheden frygtede jeg, at du var en ussel, gammel mand der drak, og at du kun ville have mine penge, hvis vi kom i kontakt. Det billede har dog ændret sig en del i takt med, at jeg har lært, at ikke alle der drikker som unge ender som alkoholikere.

Gad vide om du har din egen familie i dag, og om jeg har halvsøskende?

Far, vidste du?
Ved du godt, at min storesøsters far står angivet som værende min far i min dåbsattest? Han pådrog sig rollen som far og dermed de rettigheder og pligter der fulgte med. Men han var ikke en del af vores liv så længe, og jeg blev endnu engang faderløs. Jeg havde faktisk ikke en faderfigur i mit liv før, jeg kom i plejefamilie som 11 årig.

Vidste du overhovedet at mor var gravid da I gik fra hinanden? Var der nogle der fortalte dig det?

Jeg har på en eller anden underlig måde altid savnet dig. Som barn savnede jeg dig og ønskede, at du kom og reddede mig fra den forfærdelige opvækst, jeg havde. Mor drak hele tiden og døde af druk da hun blot var 36 år. Hvor var du da alt dette skete?

Du har ofte været i mine tanker og især ved specielle lejligheder – som da jeg blev student, da jeg fik en kandidatgrad og ikke mindst da jeg blev gift. Du skulle have stået ved min side sammen med mor – men ingen af jer var der. Det var en stor sorg for mig. Da jeg nogle år senere fødte mine børn savnede jeg dig også. Gad vide om de ligner dig – om de har dine træk?

Jeg har ofte kigget efter dig. Har forsøgt at få et glimt af dig i mængden. Har savnet at have et billede af dig. Jeg har manglet en at sammenligne mig med – en at spejle mig i. Det gør jeg stadig.

Billedet er fra 1993 og viser min mor og mig.

Har du oplysninger i sagen - eller er du Eas far - så send os en mail på [email protected]. Så formidler vi det videre til Ea.

Del meget gerne artiklen med dine venner på Facebook.

 

Dagens Gossip