Rørende video: Grædende tvillinger fortæller deres far, at de er bøsser - hans reaktion er ikke som ventet

Hvordan fortæller man sine forældre, at man er homoseksuel? Den svære situation stod teenagetvillingerne Austin og Aaron Rhodes i forleden, da de kun manglede at meddele deres far, at de er bøsser.

Tvillingerne, som har en populær YouTube-kanal, hvor laver videoer om deres liv, besluttede sig for at ringe til deres far og springe bomben, mens de optog samtalen.

Læs også: Se, hvordan folk reagerer, når to mænd kommer gående hånd i hånd

Aaron og Austin er rystende bange og nervøse for deres fars reaktion. De kan næsten ikke tale i hele sætninger. Først tre minutter inde i samtalen, samler den ene af dem alt sig mod og siger sandheden.

Og efter en lang pause kommer faren på banen og siger:

Læs også: Se vennens reaktion, da 13-årig fortæller, han er bøsse

Det er sådan tingene er. I er voksne mennesker. I voksede op i en meget anderledes generation end mig. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal sige - jeg elsker jer begge, og det vil aldrig ændre sig.
Lettelsen er stor hos drengene, som håber, at de kan inspirere andre til at være lige så åbne og modige omkring deres seksuelle overbevisning.

Se den rørende video her: 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip