Rørt Lady Gaga viser vild kærlighedserklæring

På valentinsdag faldt den 33-årige model og skuespiller Taylor Kinney på knæ for sit hjertes udkårne, sangerinden Lady Gaga, med en glimtende, gigantisk forlovelsesring.

Sangerinden afslørede den søde hemmelighed på sin Instagram-profil med et billede af ringen, og nu deler hun flere detaljer om den smukke gestus.

Forsiden er en kæmpe hjerteformet diamant, mens bagsiden er en personlig og romantisk kærlighedserklæring. Med diamanter er der et "T" og et hjerte efterfulgt af et "S," som står for Stefani, som er Lady Gagas borgerlige fornavn.

- Min yndlingsdel ved forlovelsesringen, som Taylor og Lorraine designede, er de hvide diamanter. Han har altid kaldt mig mit fødenavn, lige siden vores allerførste date, skriver den 28-årige sangerinde og fortsætter sin jubel:

- Jeg er en så lykkelig kommende brud! Jeg kan slet ikke stoppe med at smile!, lyder det fra Stefani Joanne Angelina Germanotta.

Lady Gaga og Taylor Kinney mødte hinanden under indspilningerne til Gagas musikvideo "Yoü and I" i 2011. Parret gik fra hinanden i 2012, men fandt kort tid efter sammen igen, og nu skal det lykkelige par så giftes.

Se Lady Gagas imponerede forlovelsesring her: https://instagram.com/p/zQwueIJFFj/?modal=true & utm_source=partner & utm_medium=embed & utm_campaign=photo

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip