Røver anholdt efter fire minutter

26/05/2013 08:52

BNB

Nyheder
»Manden kommer ind i butikken med det der bliver beskrevet som en lang pistol og truer sig til et ukendt pengebeløb, som han kommer i en rød pose, hvorefter han flygter fra stedet til fods,« fortæller vagtchef Ole Hestbæk. Men bare fire minutter senere træffer en patrulje en mand, der passer på signalementet, og han bliver anholdt. Med sig i en pose har han nogle mønter, der viser sig at stamme fra røveriet. En hundepatrulje finder ved afsøgning af området desuden en del pengesedler og et oversavet jagtgevær. Den anholdte er en 20-årig mand fra lokalområdet, som ifølge vagtchefen »ikke er ukendt af politiet«. Han vil nu blive fremstillet i grundlovsforhør søndag formiddag. BNB

Mest læste i dag

»Manden kommer ind i butikken med det der bliver beskrevet som en lang pistol og truer sig til et ukendt pengebeløb, som han kommer i en rød pose, hvorefter han flygter fra stedet til fods,« fortæller vagtchef Ole Hestbæk.

Men bare fire minutter senere træffer en patrulje en mand, der passer på signalementet, og han bliver anholdt. Med sig i en pose har han nogle mønter, der viser sig at stamme fra røveriet.

En hundepatrulje finder ved afsøgning af området desuden en del pengesedler og et oversavet jagtgevær.

Den anholdte er en 20-årig mand fra lokalområdet, som ifølge vagtchefen »ikke er ukendt af politiet«.

Han vil nu blive fremstillet i grundlovsforhør søndag formiddag.

BNB