Røvere anholdt på Fyn

19/10/2013 20:05

Michael Lauritsen

Nyheder
To mænd er lørdag eftermiddag blevet anholdt på Fyn. Mændene er mistænkt for at stå bag røverier mod SuperBrugsen i Vissenbjerg og Rema 1000 i Odense S. Det oplyser Fyns Politi. Fredag eftermiddag slog de to mænd til i Vissenbjerg. En mand gik ind i forretningen og krævede indholdet af kasseapparatet. Herefter stak han selv hænderne ned i kassen og ragede et ukendt beløb til sig. Ekspedienten forsøgte at skubbe røveren, men endte selv med at få et kraftigt skub. Herefter flygtede manden sammen med en medgerningsmand i en stjålet grå Honda Jazz. Lørdag klokken 16.06 blev der begået et nyt røveri mod Rema 1000 i Odense S. Politiet oplyser, at det var med samme fremgangsmåde som i Vissenbjerg. Fra stedet er kørte også to mænd i den kendte grå Honda Jazz. Der blev iværksat en større politiaktion for at finde flugtbilen. Et vidne, der havde læst efterlysningen i medierne, kontaktede kort tid efter politiet og oplyste, at den efterlyste Honda holdt ved en benzintank ved Lidl i Ringe. Kort tid efter var politiet fremme og foretog anholdelse af to mænd, der svarer til signalementet af gerningsmændene fra begge røverier.

Mest læste i dag

To mænd er lørdag eftermiddag blevet anholdt på Fyn. Mændene er mistænkt for at stå bag røverier mod SuperBrugsen i Vissenbjerg og Rema 1000 i Odense S.

Det oplyser Fyns Politi.

Fredag eftermiddag slog de to mænd til i Vissenbjerg. En mand gik ind i forretningen og krævede indholdet af kasseapparatet. Herefter stak han selv hænderne ned i kassen og ragede et ukendt beløb til sig.

Ekspedienten forsøgte at skubbe røveren, men endte selv med at få et kraftigt skub.

Herefter flygtede manden sammen med en medgerningsmand i en stjålet grå Honda Jazz.

Lørdag klokken 16.06 blev der begået et nyt røveri mod Rema 1000 i Odense S. Politiet oplyser, at det var med samme fremgangsmåde som i Vissenbjerg.

Fra stedet er kørte også to mænd i den kendte grå Honda Jazz.

Der blev iværksat en større politiaktion for at finde flugtbilen.

Et vidne, der havde læst efterlysningen i medierne, kontaktede kort tid efter politiet og oplyste, at den efterlyste Honda holdt ved en benzintank ved Lidl i Ringe.

Kort tid efter var politiet fremme og foretog anholdelse af to mænd, der svarer til signalementet af gerningsmændene fra begge røverier.