Røvere efterlyses: Den ene kaldte den anden “Ahmmar”

Mandag aften klokken 20.52 var der røveri mod en forretning på Vilhelm Bergsøesvej i Aarhus V.

To mænd kom ind i butikken, hvor den ene med en brødkniv truede ekspedienten til at udlevere kontanter fra kassen.

Gerningsmændene forsvandt derefter til fods ad vejen. Vidner har oplyst, at de muligvis blev samlet op af en tredje person i en sølvfarvet Peugeot 206.

Den ene af de to gerningsmænd kaldte under røveriet den anden for “Ahmar”. Det er uklart, hvem af dem, der kaldte den anden det.

Signalementet af den ene røver er: Mand, 175 centimeter høj, udenlandsk af oprindelse, almindelig af bygning, 20-25 år. Han var iført en mørkegrå jakke, herunder havde han en blå hættetrøje, mørkeblå Adidas træningsbukser med hvide lodrette striber og blå Nike kondisko. Han var maskeret med et hvidt tørklæde for ansigtet og rød hue og sorte handsker.

Signalementet af den anden er: Mand, 185 centimeter høj, udenlandsk af oprindelse, spinkel, 20-25 år. Han var iført en grå jakke med sort mønster, sorte Adidas træningsbukser med hvide lodrette striber, sorte Nike kondisko og han var maskeret med et turkisfarvet bandana for ansigtet og omkring hovedet og bar sorte handsker. Han havde en atypisk, haltende gangart.

Oplysninger om de to gerningsmænd eller vidner til røveriet kan gives til Østjyllands Politi på telefonnummer 114.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip