Røvere truede købmand med pistol

11/10/2013 00:38

Elo Christoffersen

Nyheder
Købmanden i Nærkøb på Egeskovvej i Hald Ege ved Viborg blev torsdag aften ved 20.50-tiden udsat for væbnet røveri. To mænd kom ind i butikken og truede købmanden med en pistol. - De rev kasseapparatet ned på gulvet og tømte den for penge. Herefter stak de af, fortæller vagtchefen hos Midt- & Vestjyllands Politi til Dagens.dk. Røverne slap væk med et mindre kontantbeløb. De kørte fra stedet i en ældre blå Opel Astra med et registreringsnummer, der starter med YS32. Et vidne så røverne køre fra stedet. - Købmanden var noget chokeret efter røveriet. Det hele gik så stærkt og røverne sagde stort set ikke noget under røveriet. Men der var ingen kunder i butikken, forklarer vagtchefen. Røverne var maskerede og iført mørkt tøj.

Mest læste i dag

Købmanden i Nærkøb på Egeskovvej i Hald Ege ved Viborg blev torsdag aften ved 20.50-tiden udsat for væbnet røveri.

To mænd kom ind i butikken og truede købmanden med en pistol.

- De rev kasseapparatet ned på gulvet og tømte den for penge. Herefter stak de af, fortæller vagtchefen hos Midt- & Vestjyllands Politi til Dagens.dk.

Røverne slap væk med et mindre kontantbeløb. De kørte fra stedet i en ældre blå Opel Astra med et registreringsnummer, der starter med YS32. Et vidne så røverne køre fra stedet.

- Købmanden var noget chokeret efter røveriet. Det hele gik så stærkt og røverne sagde stort set ikke noget under røveriet. Men der var ingen kunder i butikken, forklarer vagtchefen.

Røverne var maskerede og iført mørkt tøj.