Røvere tvang kvinde til oralsex

27/05/2013 14:02

BNB

Nyheder
En 24-årig kvinde, der arbejder på bordellet, kontaktede selv politiet, efter at hun var blevet forulempet af to mænd, som hun beskriver som værende mørklødede. De tvang hende til at give dem oralsex, inden de forsvandt med både danske penge og udenlandsk valuta. »Kvinden er blevet undersøgt, og teknikere har undersøgt gerningsstedet. Vi håber, at det kan give os nogle spor, for vi har stort set ikke noget at gå efter, og signalementet af de to mænd er sparsomt,« siger politikommissær Henning Præstegaard, lokalpolitiet i Herning, til avisen. Politiet vil gerne have oplysninger om mistænkelige personer, som er set i området enten fredag aften eller natten til lørdag. BNB

Mest læste i dag

En 24-årig kvinde, der arbejder på bordellet, kontaktede selv politiet, efter at hun var blevet forulempet af to mænd, som hun beskriver som værende mørklødede.

De tvang hende til at give dem oralsex, inden de forsvandt med både danske penge og udenlandsk valuta.

»Kvinden er blevet undersøgt, og teknikere har undersøgt gerningsstedet. Vi håber, at det kan give os nogle spor, for vi har stort set ikke noget at gå efter, og signalementet af de to mænd er sparsomt,« siger politikommissær Henning Præstegaard, lokalpolitiet i Herning, til avisen.

Politiet vil gerne have oplysninger om mistænkelige personer, som er set i området enten fredag aften eller natten til lørdag.

BNB