Røveriforsøg: Ung røver snittede Netto-medarbejder med kniv

05/10/2013 12:16

Elo Christoffersen

Nyheder
Netto i Nørremarkscentret i Vejle var fredag aften udsat for et røveriforsøg. Ved 21.20-tiden kom en mand ind i butikken og med en køkkenkniv truede han en medarbejder og forlangte penge. - Medarbejderen havde ikke adgang til pengene. Det fik røveren at fægte med kniven mod medarbejderen, der blev snittet af kniven, fortæller vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Svend Pedersen, til Dagens.dk. Solouheld: 20-årig mand pådrog sig kraniebrud - se billederne Røveren stak af uden at få noget med sig. Medarbejderen fik skader på den ene hånd. Røveren beskrives som 17-20 år, cirka 170 centimeter høj, spinkel, brun i huden og talte dansk med accent. Han var iført blå bukser, grå trøje med lynlås og røde handsker. Oplysninger i sagen kan gives til Sydøstjyllands Politi på 1-1-4.

Mest læste i dag

Netto i Nørremarkscentret i Vejle var fredag aften udsat for et røveriforsøg.

Ved 21.20-tiden kom en mand ind i butikken og med en køkkenkniv truede han en medarbejder og forlangte penge.

- Medarbejderen havde ikke adgang til pengene. Det fik røveren at fægte med kniven mod medarbejderen, der blev snittet af kniven, fortæller vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Svend Pedersen, til Dagens.dk.

Solouheld: 20-årig mand pådrog sig kraniebrud - se billederne

Røveren stak af uden at få noget med sig.

Medarbejderen fik skader på den ene hånd.

Røveren beskrives som 17-20 år, cirka 170 centimeter høj, spinkel, brun i huden og talte dansk med accent. Han var iført blå bukser, grå trøje med lynlås og røde handsker.

Oplysninger i sagen kan gives til Sydøstjyllands Politi på 1-1-4.