Rogers nævner Agger som ny forsvarsgeneral i Liverpool

Og selv om den 35-årige forsvarsspiller de seneste sæsoner i perioder har tilbragt mere tid blandt klubbens reserver, så vil der alligevel opstå et hul, når Jamie Carragher ikke længere er en del af Liverpools omklædningsrum.

Derfor er manager Brendan Rogers allerede nu på udkig efter den spiller, som med tiden skal udfylde det tomrum, som Jamie Carragher efterlader.

- Vi mister Jamie, og det er et stort tab. Der er ingen spiller, som er uerstattelig, men han er et stort tab, når du ser på hans erfaring, og hvordan han styrer den bagerste linje. Det gør han bemærkelsesværdigt godt, siger Brendan Rogers.

Derfor er en ny spiller til forsvaret også en vigtig prioritet for manageren under sommerens transfervindue.

Men Brendan Rogers afviser ikke, at danske Daniel Agger kan blive spilleren, der træder i karakter som Liverpools nye defensive samlingspunkt.

- Jeg har også andre rigtig gode spillere her, som Daniel Agger og Martin Skrtel. Men hvis det viser sig, at det ikke er noget, vi selv har i gruppen af spillere, så er vi måske nødt til at hente den type spiller ind, der kan organisere og lede holdet, siger han.

 

Dagens Gossip