Rolfhallen genopfrisker 90'ernes halballer

I 90´erne havde halballerne på Fyn kronede dage, og hver eneste weekend valfartede unge mennesker til de fynske haller for at slå sig løs på halgulvet, holde i hånd og drikke ukomplicerede drinks.

Rolfhallen i Rolfsted, sydøst for Odense, var en af de helt centrale midtpunkter i dette årti for halballer, og den sidste weekend i hver måned åbnede en flok frivillige dørene for at omegnens unge kunne feste under ordnede forhold. Men som tiden gik og de unge fra 90´erne blev ældre, døde traditionen for halballerne langsomt ud.

Men de unge fra 90´erne mindes fortsat Haddaways ”What is love”, diskotekets blinkende lamper og en pose med drikkelse i den nærmeste busk, og derfor har Rolfhallens Aktivitetsudvalg taget initiativ til at genopfriske minder fra dengang.

Den 2. februar indbyder Rolfhallens Aktivitetsudvalg alle, der vil genopleve ægte 90´er halbalmagi til 90´er halbal i Rolfhallen. Der bliver budt på 90´er buffet, diskoteket spiller alle de store hits fra dengang - blandt andet Dr. Alban, baren byder på ÆvleBævle, og man kan frit lufte sine Dr. Martens.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip