Roma-typer hævede 15.000 kroner på stjålet Visa-Dankort

Det lykkedes i går roma-typer, at stjæle en pung fra en kvinde, der havde været inde og handle i Kolding Storcenter.

Kvinden kørte ud med sin indkøbsvogn til sin bil. Hun lagde sin taske på forsædet og gik om bag bilen for, at læsse varerne ind i bilen.

Her blev hun kontaktet af en kraftig kvinde, der talte dårligt engelsk. I hånden havde hun et kort over Sjælland og spurgte om vej - blandt andet til København. Kvinden hjalp roma-kvinden og til sidst takkede hun for hjælpen og gik over til en bil ved siden af, hvor der stod en roma-lignende mand. De kørte herefter fra stedet.

Kvinden, der havde handlet i storcentret opdagede, at hendes pung var væk og sidst på aftenen var der hævet i alt 15.000 kroner på hendes Visa-Dankort og der var forsøgt hævet 22.000 kroner på hendes Mastercard.

- Jeg vil gerne opfordre folk til at være varsomme, når der er romaer i nærheden. Vi oplever gang på gang, at der sker tricktyverier, når de er i nærheden. Så det er med at bruge sin sunde fornuft, fortæller Poul Steffensen fra lokalpolitiet i Kolding, til Dagens.dk.

Roma-kvinden beskrives som 40-45 år, 160-170 centimeter høj, kraftig af bygning og skulderlangt hår. Hun havde et kort over Sjælland i hånden.

Manden beskrives som almindelig af bygning og havde mørkt kort hår.

Oplysninger i sagen kan gives til Sydøstjyllands Politi på 1-1-4.

 

Dagens Gossip