Rommedahl er ude - Bille får chancen af Olsen

Således er der comeback til Leon Andreasen, der i næsten et år har været ude med en knæskade. Overraskende var det også, at der bliver plads til Nicki Bille i truppen. Og uden Nicklas Bendtner og Andreas Cornelius i truppen, så er der grund til at tro, at angriberen også får noget spilletid.

Olsen har sjældent skævet i Billes retning, men nu er der altså efter en god periode i norske Rosenborg blevet plads til angriberen.

Også holdkammeraten Mike Jensen fra Rosenborg er med i truppen. Det er også værd at bemærke, at Nicolai Boilesen er tilbage på det danske landshold.

Dennis Rommedahl er ikke med i truppen og Olsen gav udtryk for, at han har haft flere samtaler med Dennis Rommedahl, som har fået at vide, at der nu satses på andre og yngre spillere. Men Rommedahl står stadig til rådig for at hjælpe til, hvilket Olsen roste stort.

- Han har ikke sagt, at han stopper, så hvis vi synes, at vi kan bruge ham grundet skader eller unge spillere, som ikke slår til, så kan vi bruge ham. Det er en meget god situation at være i, vurderede landstræneren.

I en længere evaluering af efteråret sagde Morten Olsen blandt andet, at han har brugt sommeren til at gruble over ikke mindst nederlaget på 0-4 til Armenien.

- Grunden til, at I ikke har hørt fra mig, er ikke kun på grund af det gode vejr og sommeren, men det er også fordi, det er klart for os med ansvaret, at vi skal videre, og at vi mere nøgternt og uden følelser skal videre. Vi skal have det lidt på afstand for at se, hvilke perspektiver denne kamp bringer, lød det fra Olsen, inden han nåede frem til, at efteråret især skal bruges på at jagte den mulighed, der stadig er for VM-kvalifikation.

- Nu skal vi vinde de sidste fire kampe. Der er nogle tilfældigheder, vi har mærket mod os, som vi håber går vores vej. Men vi skal ikke smide håndklædet, men vi har brug for hjælp fra andre. Muligheden er der, og nogle resultater skal passe ind. Vinder vi de sidste fire, så er muligheden der, og det skal vi da gå efter. Ingen tvivl om det.

Her er truppen til kampen mod Polen den 14. august.

Målmænd: Stephan Andersen, Kasper Schmeichel, Jesper Hansen

Forsvar: Lars Jacobsen, Peter Ankersen, Nicolai Boilesen, Jens Stryger Larsen, Daniel Agger, Andreas Bjelland, Simon Kjær

Midtbane: William Kvist, Niki Zimling, Christian Eriksen, Mike Jensen, Leon Andreasen, Casper Sloth

Angribere: Martin Braitwaite, Kasper Kusk, Viktor Fischer, Michael Krohn-Dehli, Nicklas Pedersen, Nicki Bille

 

 

 

 

Dagens Gossip