Romo scorer vild kontrakt

Tony Romo og Dallas Cowboys ægteskab fortsætter de kommende mange år. Det stod klart fredag aften, da holdet meldte ud, at man havde forlænget kontrakten med quarterbacken frem til og med 2019-sæsonen.

Dermed får den snart 33-årige quarterback flere penge, end Joe Flacco, der forlængede sin kontrakt med Baltimore Ravens efter Super Bowl-triumfen i februar. Den samlede aftale, som strækker sig over syv år lyder på knap 698 mio. kr., og af den sum er Romo sikret de 321 mio. kr. Han får også 146 mio. kr. i signing bonus.

Den store kontrakt indbringer Romo 332 mio. kr. i løbet af de kommende tre år, og flere amerikanske medier spekulerer i, at man har overbetalt Romo for efterfølgende at omstrukturere hans kontrakt, når alderen begynder at trykke.

Kontrakten har dog allerede affødt kraftige reaktioner i football-verdenen, hvor mange mener, at Romo, der kun har vundet én af de fire slutspilskampe, han og Cowboys har været med i. Den tidligere quarterback Donovan McNabb skrev fredag aften på Twitter:

- Tony Romo 6 år 55 mio. dollar forlængelse. Wow virkelig, med en slutspilssejr. Det må være en joke.

 

Dagens Gossip