Ronaldo dæmper forventningerne til Ballon dor

Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo vil ikke lade sig gå på, hvis prisen som årets fodboldspiller 2012 går til en anden.

Ronaldo er nomineret til Ballon d'Or sammen med Barcelona-stjernerne Lionel Messi og Andrés Iniesta.

- Hvis jeg vinder, så er det perfekt. Gør jeg det ikke, så er det lige meget. Livet går videre. Jeg vil ikke lyve eller være en hykler, siger Ronaldo ifølge AFP til det portugisiske fodboldforbunds hjemmeside.

Real Madrid-spilleren lægger dog ikke skjul på, at han meget gerne vil vinde den prestigefyldte pris, som han blev tildelt i 2008.

Den 27-årige portugiser synes dog, at det er svært at afgøre, hvem der har fortjent at få prisen i år.

- Fair eller ikke fair. Beslutningen er jo, som den er. Enten bliver jeg meget lykkelig eller meget ked af det. Men sådan er livet. Man kan ikke leve hele sit liv efter sådan en pris, siger Cristiano Ronaldo.

Lionel Messi, der har vundet Ballon d'or i 2009, 2010 og 2011, er endnu en gang favorit til at vinde prisen, efter at argentineren for nylig overgik tyske Gerd Müllers rekord for flest scorede mål på et kalenderår.

Det internationale fodboldforbund, Fifa, uddeler prisen i begyndelsen af januar 2013.

/ritzau/

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip