Ronaldo giver Krohn-Dehli pokal-tæsk

Forleden måtte Cristiano Ronaldo endnu engang se Lionel Messi løbe med hæderen som årets bedste fodboldspiller, men den portugisiske superstjerne har ikke mistet modet af den grund.

Onsdag aften var han den altdominerende figur, da Real Madrid slog Celta Vigo med den danske landsholdsspiller Michael Krohn-Dehli på holdet med 4-0 og dermed spillede sig i kvartfinalen i den spanske pokalturnering.

Ronaldo lavede de tre første mål, inden Sami Khedira slog sejren fast til allersidst. Og dermed fik Real Madrid eftertrykkeligt rettet op på 1-2-nederlaget i den første kamp.

Efter 24 minutter havde Cristiano Ronaldo sendt madrilenerne, der denne gang havde Iker Casillas på mål, på sejrskurs med to træffere. Hovedstadsklubben dominerede totalt før pausen og burde have afgjort det hele i løbet af de første 45 minutter.

Lige så overlegne, madrilenerne var før pausen, lige så usikkert spillede hjemmeholdet imidlertid i anden halvleg.

Celta, der ellers ikke hører til spansk fodbolds mest skræmmende udehold, tiltvang sig et overtag, hvor også Michael Krohn-Dehlis spil kom mere til sin ret.

Danskeren kom i fokus 13 minutter før tid, da han fra hjørnet af straffesparksfeltet tvang Iker Casillas ud i fuld længde med en hård afslutning, der nær havde givet Celta forlænget spilletid.

I stedet var det uimodståelige Ronaldo, der endegyldigt kunne afgøre kampen tre minutter før tid ved at score på et fladt skråskud, inden Khedira gjorde det til 4-0.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip