Ronaldo om Messi-succes: Ikke liv eller død

For fjerde år i træk måtte Cristiano Ronaldo se sig slået af argentinske Lionel Messi i afstemningen om at blive kåret til verdens bedste fodboldspiller, da Messi mandag aften vandt Fifa Ballon d'Or 2012.

Men Cristiano Ronaldo, som havde et fremragende 2012 og blandt andet førte Real Madrid frem til det spanske mesterskab foran Messis FC Barcelona, er ikke misundelig over at blive overset igen.

- Jeg er rolig omkring det. Det handler jo ikke om liv eller død. Livet går videre. Jeg er ikke frustreret, lyder det ifølge AFP fra Cristiano Ronaldo, som heller ikke ser den store rivalisering mellem ham og Messi:

- Vi har ikke en rivalisering om, hvem der vinder flest af disse priser. Selvfølgelig vil man gerne vinde, ellers mødte man ikke op, men der er ikke en rivalisering.

Cristiano Ronaldo blev kåret til verdens bedste spiller tilbage i 2008, men er så blevet slået de næste fire år af Messi, som dermed fører med 4-1 over Ronaldo i den konkurrence.

Det er alverdens landstrænere og landsholdsanførere plus et udvalg af journalister, som kårer verdens bedste spiller.

Messi vandt 2012-prisen foran Ronaldo og sin Barcelona-holdkammerat Andres Iniesta.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip