Ronaldo skriver image-kontrakt med Valencia-ejer

Fodboldspilleren Cristiano Ronaldo har indgået et samarbejde med milliardæren Peter Lim, som ejer Valencias fodboldklub.

Peter Lim, som er baseret i Singapore, har mandag meldt ud sammen med den portugisiske fodboldspiller, at de har lavet en kontrakt for seks år. Aftalen skal øge Ronaldos markedsværdi og kendskab i Asien.

Peter Lim har selskabet Mint Media, som nu skal administrere Ronaldos image i Asien. Dog ikke de rettigheder, som ligger hos Ronaldos klub Real Madrid.

Det kontroversielle, som måske har givet Real Madrid-fans frokosten galt i halsen er, at Peter Lim sidste år overtog aktiemajoriteten i den økonomisk skrantende ligaklub Valencia. Desuden har han en betydende aktiepost og bilproducenten McLaren.

- Ronaldo er ikke bare en god fodboldspiller, han er også en uhyre populær personlighed. Jeg er sikker på, at Cristiano Ronaldo-brandet vil fortsætte med at vokse, siger Peter Lim i en pressemeddelelse ifølge nyhedsbureauet AFP.

Magasinet Forbes anslog tidligere på året, at bokserne Floyd Mayweather og Manny Pacquiao er de eneste sportsfolk, som tjener flere penge end Ronaldo, som tre gange har været kåret som verdens bedste fodboldspiller.

Cristiano Ronaldo er voldsomt populær på de sociale medier. Han har 103 millioner fans på Facebook og 36 millioner følgere på Twitter.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip