Rory McIlroy rammer bunden i Illinois

Han har prøvet at være nummer ét flere gange. Nu har han også prøvet at været nummer sidst. Den nordirske golfspiller Rory McIlroy rammer lige nu bunden af sin karriere resultatmæssigt og glæder sig nu bare til at slå en streg over 2013 og begynde på en frisk i 2014.

Rory McIlroy spiller lige nu med i BMW Championship i Lake Forest i Illinois, og her er nordireren efter to runder feltets dårligste mand i 13 slag over par, hvilket er hele 24 slag efter de førende Brandt Snedeker og Jim Furyk.

Dermed rammer McIlroy ikke bare bunden på én måde ved at ligge sidst. De to første runder på Conway Farms-banen, hvor turneringen ikke har noget cut, er nemlig nordirerens dårligste præstation for to runder, siden han blev professionel i 2007.

- Jeg føler, jeg rammer boldene ganske godt, men jeg scorer bare ikke. Jeg har ikke min scorehat på lige nu, siger Rory McIlroy ifølge Reuters om sit øjeblikkelige spillemæssige lavpunkt.

Han var nummer ét i verden sidste år, men er nu dumpet ned på fjerdepladsen på verdensranglisten i en 2013-sæson, hvor han er uden turneringssejre og kun har fem top 10-placeringer i 15 starter.

- Alting kom nemmere til mig sidste år. Nu må jeg arbejde hårdere, slå flere bolde og bruge mere tid på banen, fordi jeg søger efter den gode form. Og det er det, der er frustrerende. Men i denne fase, hvor jeg arbejder hårdt uden at få noget ud af det, håber jeg, at jeg kan være tålmodig og fortsætte det hårde arbejde. Så er jeg også sikker på, jeg får det vendt, siger Rory McIlroy.

Han lægger ikke skjul på, at den dårlige 2013-sæson gerne hurtigt må gå i glemmebogen.

- Jeg ser frem til at nå frem til december, hvor jeg kan slå en streg i sandet og begynde på en frisk i '14', siger Rory McIlroy til Reuters.

Alt peger nu på, at Rory McIlroy ikke kommer med i årets amerikanske sæsonafslutning, FedEx Cup-finalen, og det betyder fire uger uden golf. Hvilket ikke synes at ødelægge McIlroys nattesøvn.

- Ja, fire ugers pause. Jeg vil tage lidt fri og så få skærpet mit hoved en smule, blive frisk og så træne og blive klar til sæsonens sidste indsats, siger 24-årige Rory McIlroy.

 

Dagens Gossip