Ros til Fischer efter drømmekamp

Viktor Fischers måltørke må officielt siges at være aflyst. Søndag scorede den danske teenager to mål i Ajax Amsterdams 4-1 sejr mod NEC Nijmegen.

Specielt hans andet mål tiltrækker sig opmærksomhed. Dansk fodbolds fremtidshåb lobbede en sexet bold over en Nijmegen-keeper, der resignerende applauderede den danske scoring.

- Han spiller fremragende fodbold og har helt særlige kvaliteter, kommenterede Ajax-træner Frank de Boer ifølge Voetball International.

- Hans andet mål er af rigtig høj kvalitet, det er en flot aktion. Han kan spille meget direkte med korte et-to afleveringer, hans aftræk er hurtigt og han har overblikket i de rigtige situationer, siger træneren om Viktor Fischer.

På fodbold-feinschmeckersiden 101Greatgoals.com bliver målet sammenlignet med et lignende, sat ind af selveste Dennis Bergkamp i sin tid.

- Fischer kiggede op og så NEC-målmanden ude af sit mål. Han rykkede i position og med et perfekt afmålt lob sejlede bolden over keeperen og ind under overliggeren til et fantastisk Bergkampsk mål - under overværelse af manden selv fra sidelinjen, skriver websitet om assistenttræner Dennis Bergkamp, der i 2002 scorede et lignende mål i Champions League for Arsenal mod Bayer Leverkusen.

Ifølge De Telegraaf var Fischers mål med til at redde oplevelsen for publikum på Amsterdam Arena i anden halvleg.

- Efter pausen blev vores spil for sjusket. Måske det hænger sammen med de mange kampe, spillerne har fået i benene på få dage. Men heldigvis scorede Viktor Fischer et fantastisk mål, det var sjovt for publikum, siger træner De Boer ifølge avisen.

Ajax Amsterdam er efter søndagens påske-sejr lunt placeret som nummer et i Æresdivisionen.

 

 

 

 

Dagens Gossip