Roskilde Festival er kunstnernes farvorit

Artist’s Favourite Festival hedder prisen, som Roskilde Festival i går fik overrakt i forbindelse med European Festival Awards, der denne gang blev holdt i Holland.

Ifølge Christina Bilde, som er talskvinde for Roskilde Festival, betyder det rigtig meget, at kunstnerne anser det, som noget ærligt at spille på Roskilde Festival, da festivallen også forsøger at gøre det noget særligt at være optrædende der.

Det ganske særlige ved Artist’s Favourite Festival-prisen er at den udelukkende afgøres af en branchejury, imens de andre priser ved European Festival Awards afgøres ved en afstemning.

Denne gang var Roskilde Festival også normineret til to andre priser, Best Major Festival, og Best European Festival Line-Up.

Det er første gang en dansk festival har vundet en pris, dog blev den tidligere leder af Roskilde Festival, Leif Skov, i 2010 hædret med prisen Lifetime Achievement Award.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip