Roskilde Festival forventer million-overskud

»Vi kender først det endelige økonomiske resultat om nogle måneder, men med over 75.000 solgte billetter og et flot salg i boderne forventer vi et pænt overskud fra Roskilde Festival 2013,« siger Roskilde Festivals administrerende direktør Henrik Rasmussen.

»At sætte kronebeløb på allerede nu vil ikke være forsvarligt, men vi taler helt sikkert om flere millioner kroner, som skal udloddes ubeskåret til velgørende og kulturelle formål,« siger Henrik Rasmussen.

Af 78.500 udbudte partoutbilletter blev »over 75.000 partout-billetter solgt«, oplyser festivalen. Endagsbilletter til fredag og lørdag var udsolgt med 5.000 daglige billetter.

195 koncerter er blevet afviklet på otte dage og otte scener, og 32.000 frivillige har været i sving under festivalen, der rundes af med tyske Kraftwerk søndag aften.

Alt overskud fra Roskilde Festivalen doneres ubeskåret til almennyttigt arbejde. Foreningens formål er at støtte initiativer, der er til gavn for børn og unge samt at støtte humanitært og kulturelt arbejde

Roskilde Festival har siden starten genereret op mod 200 millioner kroner til humanitære og kulturelle formål.

SE BILLEDER FRA ÅRETS FESTIVAL HER: 

 

Dagens Gossip