Per Rud klar til modgang i Brøndby

- Der er ingen tvivl om, at det har været en svær beslutning for mig. Som de fleste ved, er HB Køge hjerteblod for mig, og når man har været så stor en del af noget i lang tid, så kræver det noget ekstraordinært, hvis man skal skifte job, siger Per Rud til Brøndbys hjemmeside.

- Efter at muligheden opstod i Brøndby, og efterhånden som dialogen tog til, så har hele projektet, tankerne om strategien og de folk, jeg skal arbejde sammen med, vokset sig større og stærkere i maven på mig. Jeg endte med ikke at kunne sige nej, fortæller Per Rud.

Modgang har været en fast del af livet på vestegnen i de senere år, og Per Rud siger, at han er forberedt på, at han også kommer til at ramme en periode op ad bakke hos Brøndby.

- Som person er jeg meget dedikeret, og jeg svajer ikke, når der er vind. Og vind det kommer der i Brøndby, det er jeg klar over. Men som ledelsen også tidligere har forklaret, så er alle i klubben enige om at tro på og holde fast i strategien - også i modvind, siger Per Rud.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information

Han vægter også talentudviklingen i klubben højt. Det er den nye strategi i Brøndby IF, der skal sikre, at de unge stjerneskud ikke forlader klubben i utide, fordi de føler, at de ikke får chancen

Her skal Per Rud sammen med Thomas Frank sørge for at fremelske talenterne.

- Vi skal simpelthen være de allerbedste til talentudvikling, og det skal være et naturligt valg for de bedste unge spillere at spille i Brøndby IF. Vi skal være kræsne, vi skal vide nøjagtigt, hvad vi kigger efter, og vi skal kun have de bedste spillere, siger Rud til klubbens hjemmeside.

 

Dagens Gossip