Per Rud vil lægge låg på Larsen-sag

Det fortalte den anerkendte knæspecialist fredag til BT. Brøndbys sportschef Per Rud ønsker ikke at diskutere Uffe Jørgensens udtalelser. 

- Uffe Jørgensen må sige, hvad han vil. Jeg gider ikke spekulere i, hvad han har af grund til at sige, som han gør. Jeg forholder mig til, at vi har stået i en meget ulykkelig situation, især for spilleren, og derfor har vi valgt at gøre hvad vi kunne for at beskytte ham, siger Per Rud til BT.

Han vil lægge låg på sagen nu og ønsker ikke at 'lægge alle tingene frem', som han siger.

- Vi synes, at der er sagt og skrevet rigtig meget i den sag, og vi har valgt ikke at gå ud med alle detaljer omkring det her af hensyn til spilleren. At der så kommer en masse informationer fra den anden side, det har jeg ikke tænkt mig at ændre markant på, men det er klart, at hvis der bliver ved med at komme skyts, som der er kommet skyts den anden vej, så kan vi selvfølgelig godt lægge alle tingene frem, men vi vil ikke gå med på det niveau, siger Per Rud.

Han og Brøndby valgte at afbryde handelen, fordi klubbens egne læger dumpede Emil Larsen. Det ærgrer han sig gevaldigt over, fordi han havde set frem til at præsentere Emil Larsen i den blå-gule trøje.

- Jeg kan konstatere, at vores læger har erkendt og klart meldt ud, at spilleren ikke kunne bestå lægetjekket, og det er sådan set det, jeg har at forholde mig til, for jeg er ikke læge. Jeg havde derimod bare glædet mig rigtig meget til at skulle vise ham til Brøndbys fans, så jeg er selvfølgelig rigtig ked af det.

 

Dagens Gossip