Rudy Markussen åbner for comeback

Det var en skuffet og desillusioneret Rudy Markussen, der tilbage i marts meldte ud, at han formentlig havde bokset sin sidste kamp som professionel bokser.

- Min læge har opfordret mig til at overveje min karriere kraftigt, for nu er det anden gang, jeg har fået en diskusprolaps i nakken. Og det er altså et farligt sted, hvis det går galt, sagde Rudy Markussen dengang til BT.

Men knap et halvt år senere lyder der mere positive toner fra den danske letsværvægter. Smerterne fra diskusprolapsen er aftaget, og han er vendt tilbage til træningen.  

- Det går meget godt nu, og jeg er begyndte at træne, fortæller Rudy Markussen.

Faktisk går det så godt, at han åbner får et comeback i ringen igen. Men alt afhænger i første omgang af en sidste scanning, der skal raskmelde Rudy Markussen. Ligesom promotor Nisse Sauerland også skal være med på ideen.

- Jeg har talt med Nisse Sauerland om det, og et comeback er ikke umuligt. Men det afhænger meget af scanningen, siger Rudy Markussen.

I øjeblikket føler han sig ikke hæmmet af diskusprolapsen i nakkeregionen, der også tvang ham til at aflyse en ellers planlagt kamp mod englænderen Luke Blackledge. Det var en skade, der opstod, da han begyndte sparringen op til kampen.

Men nu går Rudy Markussen igen træningsrunder mod andre boksere.

- Jeg løber og styrketræner. Jeg sparrer også og slår på både plethandsker og sandsække og skyggebokser, så jeg synes, det virker lovende, siger han.

 

Dagens Gossip