Rumænere stoppet på vej ud af Danmark: Vi er trætte af det her lorte-land

Efter EU’s udvidelse med optagelse af lande fra østblokken, kan man arbejde lige præcis, hvor man vil som EU-borger. Grænserne er åbne, og vi bliver ofte udsat for historier om østeuropæere, der tager til Danmark for at arbejde, men ikke for enhver pris. Det skriver jv.dk.

Det kunne Syd- og Sønderjyllands politi konkludere, da de standsede en grå rumænsk indregistreret VW Transporter på motorvejen ved Kliplev klokken 01 natten til torsdag.

I bilen befandt sig ni rumænske mænd i aldersgruppen 35 til 50 år. De ni rumænere kørte i sydgående retning mod den dansk-tyske grænse, da de blev standset.

I første omgang ledte politiet efter tyvekoster, men der var ingen at finde. Til gengæld fik de en konkret forklaring fra rumænerne om, hvorfor de i samlet flok kørte mod grænsen

- De fortalte, at de simpelthen ikke gad at arbejde i Danmark længere. De havde arbejdet et sted på Sjælland, hvor arbejdsgiveren angiveligt har snydt og underbetalt dem i sådan en grad, at de nu var enige om at køre tilbage til Rumænien, forklarer politikommissær hos Aabenraa Lokalpoliti, Anders Hansen.

- Det er ikke tit, vi hører om sådan noget, fortsætter han.

 

Dagens Gossip