Rundkørsel ved Grundtvigs Allé i Sønderborg er færdig

Skrevet af Elo Christoffersen

29/11/2012
Vejdirektoratet er nu færdig med at udbygge rundkørslen ved Omfartsvejen, Grundtvigs Allé og Nørremark i Sønderborg. Rundkørslen har været åben for trafik siden efterårsferien, mens entreprenøren sideløbende har været i gang med de sidste arbejder. Som det sidste har gartneren i denne uge udført beplantningsarbejdet. Rundkørslen har nu to spor med 2-sporede tilkørsler fra øst, vest og syd og med 2-sporede frakørsler mod øst og vest. Bløde trafikanter, der tidligere kørte ad Nørremark, ledes nu udenom rundkørslen og skal i stedet tage Tvedmark og stibroen, der krydser Omfartsvejen. Fra syd er rundkørslen lukket for cyklister fra krydset ved Ulkebøldam. - Med åbningen af den ny rundkørsel er de tidligere problemer med trængsel i rundkørslen formindsket, og trafiksikkerheden er dermed forbedret, fortæller projektleder Marianne R. Karlsson.

Mest læste i dag

Vejdirektoratet er nu færdig med at udbygge rundkørslen ved Omfartsvejen, Grundtvigs Allé og Nørremark i Sønderborg.

Rundkørslen har været åben for trafik siden efterårsferien, mens entreprenøren sideløbende har været i gang med de sidste arbejder. Som det sidste har gartneren i denne uge udført beplantningsarbejdet.

Rundkørslen har nu to spor med 2-sporede tilkørsler fra øst, vest og syd og med 2-sporede frakørsler mod øst og vest. Bløde trafikanter, der tidligere kørte ad Nørremark, ledes nu udenom rundkørslen og skal i stedet tage Tvedmark og stibroen, der krydser Omfartsvejen. Fra syd er rundkørslen lukket for cyklister fra krydset ved Ulkebøldam.

- Med åbningen af den ny rundkørsel er de tidligere problemer med trængsel i rundkørslen formindsket, og trafiksikkerheden er dermed forbedret, fortæller projektleder Marianne R. Karlsson.