Russer klar til svær kamp mod Wozniacki

Når Caroline Wozniacki og russiske Svetlana Kuznetsova tørner sammen i 1/8-finalen i Australian Open, er det niende gang, at de to spillere mødes.

Ofte er deres møder endt i dramatiske opgør, der skal tre sæt til at afgøre. Det var blandt andet tilfældet i sidste uge i WTA-turnering i Sydney, hvor Kuznetsova vandt 7-6, 1-6, 6-2 i bagende hede.

- Vi spillede en hård kamp i sidste uge. Det er altid en svær kamp mod hende. Det er ikke let. Jeg må bare gå derud og kæmpe og gøre mit bedste, siger 27-årige Svetlana Kuznetsova.

Selvom russeren vandt i Sydney, har det ingen indflydelse på den kommende kamp mod Wozniacki, der har vundet fem ud af de otte indbyrdes opgør:

- Det betyder ikke noget, om jeg vandt i sidste uge, eller om hun har vundet to gange mere over mig. Det er lige meget. Det er en ny kamp og en ny begyndelse.

- Du vender bladet hver gang. Hver gang har man en chance. Det er bare vigtigt, at man har det godt med sig selv og med sit spil, siger russeren.

Russeren ligger lige nu nummer 75 i verden, men bag det tal gemmer der sig en yderst talentfuld spiller, der har vundet to grand slam-titler i sin karriere. Hun har dog været skadet i 2012 og er dumpet ned ad ranglisten.

- Der er en grund til, at min rangering ligger, hvor den gør, men mit spil er bedre end det, slår hun fast.

Hun har tidligere ligget nummer to på verdensranglisten.

Kuznetsova spillede sig til 1/8-finalen ved at slå spanske Carla Suárez Navarro 6-2, 4-6, 6-3. Hun blev dog brudt i tredje sæts begyndelse:

- Det var den værste kamp i turneringen for mig, men i tredje sæt sagde jeg til mig selv, at jeg blev nødt til at ændre på det. Jeg gjorde det, og det er nogen gange godt at vinde, når man ikke har spillet sit bedste, lyder det fra Kuznetsova.

Kampen mellem Wozniacki og Kuznetsova finder sted mandag.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip