Russisk wrestling-karakter lagt for had efter hån mod USA og MH17

Normalt bliver der smurt tykt på for at provokere publikum, inden de amerikanske wrestlere indtager ringen for at uddele farlige flyvspark og hårdnakkede headbut drops.

Men nu er en af de professionelle wrestling-karakterer, der er en del af World Wrestling Entertainment (WWE), kommet i stærk modvind, efter en række upassende kommentarer om det nedstyrtede Malaysia Airlines-fly MH17 og nedrakkende udtalelser om USA.

Det er wrestleren, Rusevs, 'manager', der kom til at være lidt for ivrig inden kampen mellem de to wrestlere Rusev og Swagger.

Læs også: Sorte bokse fra ulykkesfly er nu på malaysiske hænder

Før kampen sagde 'manageren', Lana, hvis virkelige navn er Catherine Joe Perry, følgende:

- I bebrejder Rusland for den seneste tids begivenheder? I aften dedikerer vi denne kamp til verdens mest magtfulde mand. I aften dedikerer vi denne kamp til den mand, der får alle amerikanere til at ligne tåber. Han er mit forbillede. Han er mit idol. Ruslands præsident.

'Lana' nævnte ikke direkte Malaysia Airlines-tragedien, men naturligvis konkluderede mange tilskuere at "den seneste tids begivenheder" var en indirekte omtale af flystyrtet og debatten om Ruslands indblanding.

Denne kommentar satte foralvor gang i de negative tilråb fra publikums side, men også brugere på Twitter rasede over de upassende kommentarer.

Se videoen hér:

 

Dagens Gossip