Rutineret sangerinde nægter at gå på pension

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det.

Men sangerinden Jennifer Lopez er 44 år gammel. Det betyder dog ikke, at amerikaneren overvejer at lægge mikrofonen på hylden lige foreløbig. Ligesom superstjerner som Cher, Madonna og Dolly Parton bliver Lopez nemlig ved med at optræde, selv om hun ikke længere er helt ung.

- Alle disse kvinder, som er en generation ældre en mig, viste, at unge sangerinder ikke behøver at have en udløbsdato. Du kan sagtens blive ved, indtil du er 60 eller 70 år gammel. Og det bliver du ikke mindre kraftfuld, sårbar eller menneskelig af. Jeg kan godt lide tanken om, at jeg er en del af en generation, der fører den tankegang videre, siger den rutinerede popsangerinde til Billboard Magazine.

Og der er noget om snakken. Til åbningsceremonien af VM i fodbold den 12. juni gav den 44-årige Lopez den nemlig gas sammen med rapperen Pitbull og sangerinden Claudia Leitte, da de optrådte med sangen "We Are One (Ola Ola)", som også Thomas Troelsen har været med til at skrive.

Sangen er den officielle VM-sang, og mange spår den til at blive et ægte sommerhit, ligesom Shakiras "Waka Waka" blev det, da verdensmesterskaberne i fodbold blev spillet i Sydafrika for fire år siden.

Newspaq

 

Dagens Gossip