Ryanair varsler priskrig: Kom til New York for 100 kroner

17/03/2015 10:49

Ninna Andreasen

Nyheder
Var det noget med en tur til byen, der aldrig sover for en flad hundredelap? Flyselskabet Ryanair varsler priskrig på ruterne over Atlanen. Det skriver Financial Times ifølge BT. På nuværende tidspunkt flyver selskabet primært mellem europæiske byer, men det vil altså brede sig ud over en større del af verden.Afgangene til New York kommer til at gå fra ti baser rundt omkring i Europa. Ifølge Financial Times vil passagerer i blandt andet England, Irland og Tyskland kunne nyde godt af de billige billetter. Men der er også planer om, at der skal være flyvninger over Atlanten fra et skandinavisk land. Læs også: Fagforening varsler sympatikonflikt mod Ryanair Hvis man er heldig at få fat i en afbudsbillet, begynder priserne helt nede ved 100 kroner. De fleste kommer dog til at koste 1000 kroner og opefter. For at kunne klare de lange flyvninger skal Ryanair investere i nye fly.

Mest læste i dag

Var det noget med en tur til byen, der aldrig sover for en flad hundredelap?

Flyselskabet Ryanair varsler priskrig på ruterne over Atlanen. Det skriver Financial Times ifølge BT.

På nuværende tidspunkt flyver selskabet primært mellem europæiske byer, men det vil altså brede sig ud over en større del af verden.Afgangene til New York kommer til at gå fra ti baser rundt omkring i Europa.

Ifølge Financial Times vil passagerer i blandt andet England, Irland og Tyskland kunne nyde godt af de billige billetter. Men der er også planer om, at der skal være flyvninger over Atlanten fra et skandinavisk land.

Læs også: Fagforening varsler sympatikonflikt mod Ryanair

Hvis man er heldig at få fat i en afbudsbillet, begynder priserne helt nede ved 100 kroner. De fleste kommer dog til at koste 1000 kroner og opefter.

For at kunne klare de lange flyvninger skal Ryanair investere i nye fly.