Rybners Gymnasium i Esbjerg fyrer lærer for pædofili

Rybners Gymnasium i Esbjerg har i dag fyret en 37-årig mandlig lærer, efter det er kommet frem, at læreren har forgrebet sig på tre mindreårige drenge for flere år siden.

Overgrebene har angiveligt fundet sted i Herning Kirkes Drengekor tilbage i 2011, hvor læreren fungerede som korsanger. Samtidig var han lærer på Herning Gymnasium, en stilling han fratrådte i december 2011.

Den mandlige lærer var lige tiltrådt i en ny stilling på Rybners Gymnasium i Esbjerg 1. december 2012. Men da skolen i sidste uge fik oplysninger om, at der var en straffesag på vej, har man altså valgt at fyre ham.

- Det vigtigste for mig som direktør for et gymnasium med 300 elever er, at alle elever kan være trygge i hverdagen, og at forældrene trygt kan sende deres elever i skole, siger direktør på Rybners, Karsten Rieder til DR Syd.

Alle forældre og elever er i dag blevet orienteret om beslutningen om at fyre den 37-årige lærer.

- Det er en rigtig møgsag og selvfølgelig en sag, vi gerne havde været foruden, siger Karsten Rieder til DR Syd og fortæller, at læreren ikke har begået noget ulovligt i sin tid på Rybners i Esbjerg.

Politiet i Herning har i dag ikke kunnet oplyse, hvornår den nu fyrede lærer skal for retten.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip