Rygte: Rigmand vil købe stjerne til Brøndby

Den tidligere FC Nordsjælland-angriber Nicki Bille Nielsen kan være på vej til et overraskende comeback til Superligaen.

Ifølge Ekstra Bladets hjemmeside kan angriberen være på vej til økonomisk trængte Brøndby, der lige nu kæmper med at sikre lønnen til klubbens ansatte.

Mens Brøndby i øjeblikket forsøger at redde økonomien, så er det ifølge Ekstra Bladet rigmanden Thomas Rasmussen, der via et spillersponsorat vil hente Nicki Bille Nielsen til den storkøbenhavnske vestegn.

Angriberen blev i 2010 solgt til Villarreal, men har de seneste sæsoner været udlejet til Elche og Villarreal i spansk fodbold.

24-årige Nicki Bille Nielsen var yderst værdifuld i sine år i FC Nordsjælland, hvor han med sin stærke fysik og store beslutsomhed i feltet scorede 18 mål i 58 kampe.

Angriberen, der også har optrådt på det danske U/21-landshold, har dog ikke haft samme succes siden skiftet til Spanien.

I Brøndby kan han blive angrebsmakker med Simon Makienok Christoffersen, der har scoret otte mål i dette efterår for Brøndby, som overvintrer på Superligaens sidsteplads og er i fare for nedrykning.

Nyheden om det mulige skifte kommer midt i en række dårlige nyheder for Brøndby, der tirsdag blev dømt til at spille for tomme tribuner i forårets to første hjemmekampe i Superligaen efter ballade i en pokalkamp mod FCK.

Derudover har direktør Tommy Håkansson i onsdagens udgave af Jyllands-Posten oplyst, at han ikke kan garantere for den næste udbetaling af løn til klubbens ansatte.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip