Rygter om Ronaldos ekskærste afvist

Millioner af kvinder verden over har nok svært ved at tørre smilet af deres ansigt lige nu.

Verdens bedste fodboldspiller, Cristiano Ronaldo, er nemlig blevet single igen. Det står klart, efter en talsmand for Real Madrid-angriberens nu ekskæreste Irina Shayk har bekræftet, at parret er gået fra hinanden.

Det skriver E! Online.

Der har floreret rygter om, at grunden til bruddet er, at Ronaldos russiske modelkæreste ikke ville deltage i en surprise-fest for fodboldstjernens mor. Men de rygter bliver manet til jorden af Shayks talsmand.

- Rygterne er fuldstændig forkerte, da familieforholdene ikke har været en faktor i forhold til bruddet. Irina har haft det godt med Cristianos familie igennem hele forholdet, lyder det således.

I sidste uge blev Cristiano Ronaldo kåret som verdens bedste fodboldspiller, og da han efterfølgende holdt sin takketale, nævnte han ikke Shayk, ligesom han også brugte sin nytårsaften uden den russiske model.

Parret nåede at være sammen i fem år, og hverken Cristiano Ronaldo eller Irina Shayk har endnu kommenteret bruddet offentligt.

Newspaq

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip