Rynket rockmusiker tager pis på sig selv: De var bedre i 60'erne

Torsdag klokken 22.30 vælter det legendariske rockorkester The Rolling Stones Dyreskuepladsen i Roskilde. Vanen tro, bliver det med den evigt karismatiske Mick Jagger i front for de sagnomspundne rullesten.

Men selv verdens største rockband kan finde ud af at tage tykt pis på sig selv. Det viser Mick Jagger og bandets trommeslager Charlie Watts i en ny video.

Anledningen er de ti liveshows "Monty Python Live (mostly)", der udspiller sig i disse dage i den store O2 Arena i London.

Læs også: Dansk rockkoryfæ langer ud efter Rolling Stones: De er en parodi

Som optakt til disse shows har Monty Python-slænget fået Mick Jagger til at fnyse over, hvor sørgeligt det er, at en folk gamle mænd stiller sig op på en scene for at forsøge at genopleve deres ungdoms storhed og tjene en masse penge.

- Monty Python? Er de stadig i gang? Hvem gider se det igen? Jeg mener, det var virkelig sjovt i 60'erne, men vi har set det hele før, lyder det fra en meget overbevisende Mick Jagger i videoen.

Men de fem tilbageværende medlemmer af komediegruppen, John Cleese, Michael Palin, Eric Idle, Terry Gilliam og Terry Jones har i den grad tænkt sig at give folk noget at grine af på scenen.

Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning

Og denne video er et glimrende bevis på, at de stadig kan få folk til at grine.

Se videoen hér:

 

Dagens Gossip