Rystet kvinde vinder millioner i Lotto: 'Pengene falder virkelig på et tørt sted - vores datter er alvorligt syg’

Skrevet af Sol Stoffregen

16/06/2016

Mest læste i dag

En sjællandsk kvinde har altid spekuleret på, hvad Danske Spil helt præcist siger, når de ringer til folk og fortæller, at de har vundet mange penge.

Det spekulerer hun ikke længere over.

For for nylig blev hun selv ringet op Danske Spil, der overbragte hende en dejlig nyhed. Hun havde vundet 2,8 millioner kroner i Onsdags Lotto. Det oplyser Danske Spil.

Læs også: Sønderjyde voldsomt irriteret over opkald fra Danske Spil: De ville bare fortælle ham om kæmpegevinst

- Jeg begyndte at græde, da jeg fik at vide, at jeg havde vundet, siger den heldige Lotto-vinder fra Midtsjælland og tilføjer:

- Da de ringede inde fra Danske Spil for at fortælle mig, at jeg havde vundet, sad jeg i bilen. Først troede jeg ikke på det, så jeg blev nødt til at gå ind til min computer og tjekke det.

Vinderen, der fast spiller Lotto hver uge, har en helt bestemt grund til, at hun er utrolig lykkelig for at have vundet de mange penge.

Læs også: Skuffet lottomillionær: - Jeg var et tal fra at kunne sige op

- Pengene falder virkelig på et tørt sted. Vores datter er alvorligt syg, og pengene har nu gjort det muligt for os at flytte over i et hus med ét plan, så hun lettere kan komme rundt.

Kvindens vindertal er: 4, 6, 8, 13, 40 og 47 - det var alderen på hende selv, hendes mand og deres børn, da hun startede med at spille Lotto for et par år siden.

Følg Dagens Forbrug for flere lignende artikler: