S: Indsatsen mod udviste kriminelle virker

Når flere kriminelle udlændinge, der er blevet udvist af Danmark, pågribes i landet, så er det et udtryk for, at regeringens indsats virker, lyder det fra retsordfører Trine Bramsen (S).

- Vi vil ikke acceptere, at udlændinge vender tilbage til Danmark, når de har fået indrejseforbud, og det er på den baggrund, at stigningen skal ses, siger hun.

- Det viser netop, at vi har haft et massivt fokus på problemet. Dels ved at give flere indrejseforbud, men også øget fokus fra politiet på de mennesker, der bryder indrejseforbuddet, siger Trine Bramsen.

Rigspolitiet oplyser til TV2, at op mod halvdelen af de udlændinge, der bliver udvist af Danmark på grund af berigelseskriminalitet, helt bevidst bryder deres indrejseforbud.

I 2011 blev 368 personer anmeldt for at bryde deres indrejseforbud, mens tallet var steget til 435 personer i 2013.

De seneste tal viser ifølge TV2, at stigningen er fortsat i 2014, hvor mindst 476 personer er blevet anmeldt for at have overtrådt deres indrejseforbud.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip