S-kampagne intensiveres - men valget har lange udsigter

Lørdag intensiverer Socialdemokratiet deres kampagne "Det Danmark du kender", som startede i statsminister Helle Thorning-Schmidts nytårstale.

Partiet lancerer hjemmesiden resultaterfordanmark.dk, og rundt om i landet vil politikerne bevæge sig ud blandt befolkningen for at gøre opmærksom på partiets meritter.

Blandt andet går forsvarsminister Nicolai Wammen på gaden i Aarhus for at føre kampagne.

Flere S-ministre vil følge trop i den kommende uge, men det er ikke et varsel om en snarlig udskrivelse af et folketingsvalg, forsikrer forsvarsministeren.

Spørgsmål: Hvorfor har I pludselig så travlt med at lave kampagne?

- Vi vil gerne fortælle danskerne om de resultater, regeringen har leveret til Danmark. Der er blandt andet 30.000 danskere, som stod i arbejdsløshedskøen for et par år siden, som har fået job.

- Det viser, at vores politik virker og giver mulighed for at investere i velfærd de kommende år, siger Nicolai Wammen.

Spørgsmål: I vil gerne vise jeres resultater frem, men er det også et udtryk for, at der ikke er mere politik, I skal have gennemført i den her valgperiode?

- Der er masser, vi skal nå endnu. Derfor er det vigtigt at sige, at det her ikke er startskuddet til en valgkamp. Vi er i den grad i arbejdstøjet, og vi arbejder helt frem til, at statsministeren trykker på valgknappen, siger Nicolai Wammen.

Politisk kommentator Erik Holstein fra Altinget tror heller ikke på et snarligt valg. I stedet ser han fornuft i at lancere kampagner i god tid før et valg.

- De har lært, at det er meget mere effektivt at lave politiske kampagner, før valgkampen skydes i gang. Så drukner det ikke i det, alle de andre politiske partier kommer med.

- Men jeg tror ikke, at vi er meget tættere på et valg. Jeg synes stadigvæk, at et valg i foråret – for eksempel i april eller maj – er det overvejende mest sandsynlige, selv om de har sat deres kampagne i gang, siger han.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip