S om professor-kritik: Primitivt vrøvl

»Det er noget vrøvl. De politikere, vi har, også de kvindelige politikere, er kommet til posten, fordi de er blevet opstillet af partiorganisationer, og fordi de er blevet valgt af vælgerne,« siger Socialdemokraternes ligestillingsordfører, Rasmus Horn Langhoff (S), der kalder kritikken primitiv og opfordrer Hans Bonde til at gå efter politikken i stedet for politikernes køn.

»Denne her bog ville have været god satire, hvis ikke det var fordi, manden mente de her ting alvorligt.«

»Tænk at man i ramme alvor kan tænke de her tanker, og at han ifølge ham selv har brugt 25 år af sit liv på at få dem skrevet ned. Det er ganske enkelt noget af det dummeste, jeg længe har hørt, og jeg vil bare sige, at som medlem af Folketinget, hører man lidt af hvert,« siger Rasmus Horn Langhoff, der advarer mod at tro, at Helle Thorning-Schmidt er kommet let til magten.

»I Danmark bliver man ikke valgt først til Europaparlamentet, så til Folketinget, så som formand for Socialdemokraterne og så som statsminister ved bare at knipse med fingrene,« siger han.

Også social- og integrationsminister Karen Hækkerup (S) er uforstående over for professorens kritik.

»Jeg ved ikke hvem Hans Bonde er. Jeg kender ikke noget til hans kvalifikationer. Men jeg kan sige, at jeg ikke er imponeret. Faktisk synes jeg han virker lidt tåbelig:-) Sikke en omgang vås!,« skriver hun på Facebook.

 

Dagens Gossip