S om SF-synspunkter: Lad være med at overdramatisere

11/04/2013 16:20

BNB

Nyheder
Sådan lyder det fra Socialdemokraternes politiske ordfører, Magnus Heunicke (S), efter regeringsmakkeren SF ifølge Jyllands-Posten i en beretning fra landsledelsen lægger afstand til centrale dele af regeringens politik.»Man skal ikke overdramatisere, at der er landsmøder, hvor partierne har ambitioner om at gå videre. Jeg tror, at det er det, der ligger i det, at man har visioner og ambitioner i partierne. Det vigtige er, at vi arbejder tæt og godt sammen, og at vi når til enighed om at rykke Danmark fremad,« siger Magnus Heunicke, der ikke vil gå nærmere ind i de enkelte elementer.Magnus Heunicke understreger dog, at Socialdemokraterne bakker »fuldt og helt« op om regeringens politik.I beretningen står der ifølge Jyllands-Posten blandt andet, at SF ikke glæder sig over den bebudede lettelse af selskabsskatten, og at det ikke er alt i kontanthjælpsreformen, der er SFs initiativ.

Mest læste i dag

Sådan lyder det fra Socialdemokraternes politiske ordfører, Magnus Heunicke (S), efter regeringsmakkeren SF ifølge Jyllands-Posten i en beretning fra landsledelsen lægger afstand til centrale dele af regeringens politik.

»Man skal ikke overdramatisere, at der er landsmøder, hvor partierne har ambitioner om at gå videre. Jeg tror, at det er det, der ligger i det, at man har visioner og ambitioner i partierne. Det vigtige er, at vi arbejder tæt og godt sammen, og at vi når til enighed om at rykke Danmark fremad,« siger Magnus Heunicke, der ikke vil gå nærmere ind i de enkelte elementer.

Magnus Heunicke understreger dog, at Socialdemokraterne bakker »fuldt og helt« op om regeringens politik.

I beretningen står der ifølge Jyllands-Posten blandt andet, at SF ikke glæder sig over den bebudede lettelse af selskabsskatten, og at det ikke er alt i kontanthjælpsreformen, der er SFs initiativ.