»Vi har ikke holdt et møde endnu, og der er ikke skrevet et stykke papir endnu. Derfor er der ikke nogen aftale, og det vil jeg vide, hvis der var,« siger erhvervsordfører Benny Engelbrecht (S).
Ifølge TV2 er aftalen mellem regeringen, Venstre og de Konservative ellers faldet på plads, men det afviser Benny Engelbrecht.
»Vi sætter os ned til mødet i morgen, så hvis det er udtryk for at nogen føler, at de har fået de ting, som de interessere i, så kan der hurtigt komme en aftale på plads. Men jeg synes, at det er fordel, hvis vi sætter os ned først,« siger han og tilføjer:
»Jeg tror, at der er noget som TV2 News har misforstået.«
Ifølge TV2 er de syv institutter, som bliver omfattet af SIFI-aftalen Danske Bank, Nordea, Jyske Bank, BRFKredit, Sydbank, Nykredit og DLR Kredit.
Kravene vil rumme skrappere krav til Danske Bank end til de øvrige seks institutter. Banken, som er landets største, skal have en større økonomisk buffer end de øvrige - nemlig en ekstra kapitaloverdækning på tre procent. Det er et halvt procentpoint mindre end det såkaldte SIFI-udvalg med professor Michael Møller i spidsen lagde op til.
Danske Bank var i store problemer under finanskrisen og ifølge Rangvid-udvalget, som offentliggjorde sin rapport om finanskrisen den 18. september ville bankens kollaps i værste fald have medført en dansk statsbankerot.