Så er det afgjort: De skal kæmpe i X Factor

Auditions, stoleleg og bootcamp. Vejen har været lang for de X Factor-deltagere, der er nået hele vejen til de eftertragtede liveshows.

Men fredag aften stod det klart, hvilke ni deltagere der skal kæmpe om trofæet og titlen som årets X Factor-vinder 2015.

Traditionen tro er det tre solister mellem 15 og 22 år, tre solister over 23 år og tre grupper, der skal dyste mod hinanden i rækken af liveshows, som begynder fredag den 13. februar.

I den unge kategori, som Remee har ansvaret for, er det den 15-årige Emilie Esther fra Aalborg, aarhusianske Baraa Qadoura på 15 år og 16-årige Tannaz Hakami, der er blevet udvalgt til at kæmpe om æren.

Lina Rafn, der i år har den voksne kategori, har valgt at sætte sin lid til Nanni fra Randers, 25-årige Jógvan, der fortsætter rækken af talentfulde færinger i X Factor og den 25-årige Sophia.

Ligesom sidste år skal Thomas Blachman stå bag grupperne, og han har valgt de tre, han mener kan føre ham til sejren: Finn & Rie, der er X Factors to alderspræsidenter, gruppen Ivarsson, Bang & Neumann og sidst men ikke mindst de to Gentofte-drenge Anthon og Thor, der går under kunstnernavnet Citybois.

Det første liveshow sendes fredag den 13. februar på DR1, og det bliver dermed første gang, de ni deltagere skal dyste mod hinanden på direkte tv.

Newspaq

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip