Så er iPhone 5 softwaren klar til 4G

Opdateringen har været længe undervejs, men nu er den endelig landet i Danmark, lyder det fra mynewsdesk.com.

iPhone 5 har fra starten understøttet 4G-netværket, men softwareopdateringen, der skulle gøre det muligt at tilkoble på selve netværket, har ikke været tilgængelig for de danske iPhone 5-ejere.

Nu har Apple dog frigjort softwareopdateringen iOS 6.1 på det danske marked, og det betyder, at det er blevet muligt for de danske brugere at hoppe på 4G/LTE-netværket og surfe lynhurtigt.

4G/LTE er fremtidens internet, og LTE står for Long Term Evolution, der er en samlebetegnelse for teknologien bag 4G-nettet.

Med downloadhastigheder på op til 80 Mbit/sek. og uploadhastigheder op til 5 Mbit/sek., er 4G-netværket op til 10 gange hurtigere end 3G-netværket, og det gør 4G perfekt til streaming af film og musik – selv film i HD-kvalitet loader med det samme og streamer uden hak og afbrydelser.

Tunge websites hentes på få sekunder, og onlinegaming på mobilen bliver også lidt sjovere.

Bruger du din iPhone 5 til at arbejde på, kan du nu glæde dig til at kunne arbejde endnu mere effektivt og fleksibelt på grund af den høje hastighed på 4G-nettet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip