Så fik Thomas Frank og Brøndby den første sejr

For det var et virkelig veloplagt og målsøgende hjemmehold på Brøndby Stadion, der genoptog Superligaen efter landsholdspausen og lukningen af transfervinduet.

De sidste dage af sommerens mulighed for at foretage spillerhandler var nu også blevet brugt godt af det trængte hold på Vestegnen. Argentineren Alexander Szymanovski fik sin Brøndby-debut fra kampstart, og han leverede en driblestærk og målfarlig indsats og var direkte uheldig med ikke at score et debutantmål.

Det held manglede Ferhan Hasani til gengæld ikke. Han kom ind til sin debut efter skiftet fra Wolfsburg i 64. minut som afløser for netop Szymanovski, og ét lille minut senere blev makedoneren noteret for sit første Brøndby-mål, da han fulgte op på et skud fra Antipas, der ramte overliggeren, og scorede til 2-1, der endte med at blive kampens resultat.

Dermed fik Brøndby straks fuld valuta for sine investeringer i nye spillere, og sammenholdt med holdets helstøbte indsats mod et bestemt ikke ueffent OB-mandskab peger meget på, at Thomas Franks tropper endelig har fundet det niveau, der kan bære dem hurtigt væk fra Superligaens bundregion.

Kort før Hasanis scoring troede man ellers, at man havde set OB Emil Larsen få en grusom hævn over Brøndby If og især over sportschef Per Rud. Brøndby forsøgte at købe netop Emil Larsen fra OB i sommerens transfervindue, og Larsen sagde ja tak til tilbuddet. Men ved lægetjekket turde Brøndby pludselig ikke binde an med Emil Larsen på grund af spillerens tilstand i knæet.

Derfor kunne Emil Larsen ikke dy sig for at pege på sit knæ over for Brøndbys sportschef, da han udlignede til 1-1 midt i anden halvleg, efter Martin Ørnskov havde bragt Brøndby foran i første halvleg og efterfølgende havde vadet i kæmpechancer.

OBs reservemålmand Mads Toppel, der erstattede en skadet Jesper Christiansen, forhindrede dog med en række flotte redninger, at Thomas Frank og Brøndby kunne vinde en storsejr. Men mindre kan sikkert sagtens gøre det, når det er sæsonens første sejr.

 

Dagens Gossip