Så har Fredericia fået sin nye borgmester

Fredericia Kommune bekræfter officielt, at den ekskluderede Venstremand Kenny Bruun Olsen er byens nye borgmester.

- Som det er sivet ud, så kan det her officielt meddeles, at et enigt byråd bakker op om Kenny Bruun Olsen som Fredericias nye borgmester, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Fredericias hidtidige borgmester, Thomas Banke (V), trak sig torsdag fra posten efter et tumultarisk forløb, hvor et flertal i Venstres byrådsgruppe først smed borgmesteren ud, hvorefter de selv blev ekskluderet fra partiet.

Søndag besluttede Banke så, efter den seneste uges turbulens, at melde sig helt ud af politik og også trække sig fra sin plads i Fredericia Byråd.

- Jeg har indset, at den ro, jeg havde forventet ved at trække mig som borgmester, ikke kan bibringes, så længe jeg fortsætter i byrådet, forklarede Thomas Banke søndag.

En personlig hetz, kalder Thomas Banke selv de omstændigheder, der siden efteråret 2012 har skabt stor opmærksomhed om hans person. Et alarmerende morfin-forbrug og rod i kørselsregnskaberne har ført til så stor opmærksomhed, at han nu trækker sig helt fra politik.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip